tisdag 5 augusti 2014

Valeria, Avery och Isaac

Valeria O'Malley är inte en tjej som är speciellt omskriven, hon har hållt sig lite i skymundan ... tills dess att hon började sämsta footballslagsreserven Avery Scott aka HUGE BISCEPS! Visst var hon cheerleader and all, men honestly så var hon inte på någon radar överhuvudtaget tills hon började ses med honom... och well, hon verkar ha lindat honom kring sitt lilla fina finger. Well done girl! Men Avery är inte den enda killen som vår nya mansslukerska har svalt i sitt giriga gap, utan även sötnosen Isaac Rivera har fallit ner i avgrunden. Vem visste att Valeria skulle ha sånt game? Faktum är att hennes game är så pass bra, att det verkar ha drivit Avery till galenskapens gräns. En del källor säger att han har inramade bilder på Valeria överallt, har en voodoo-docka som liknar henne som han gör sexuella riter med samt att han planerar  ett mord på sin största konkurrans i kampen om hennes hjärta - Isaac. Men det är ju bara rykten, men ni vet vad ordspråket säger... ingen rök utan eld.

Det är ju säkerligen ingen som missat slagsmålet som utspelades mellan de båda friarna, efter den såkallade "våldtäkten"... tro mig you guys, jag är inte den som rusar till mäns räddning speciellt ofta. Helst aldrig. Men jag anar ugglor i mossen. Det var inte förrens långt efter Averys och Valerias brinnande längtan kolliderade, som någon spred ut ett rykte att han ska ha drogat ner henne - och DÅ blev det ett jävla liv på den unga damen. Uhm. You'll fucking know om du blivit nerdrogad. Vad är era teorier på det? Jag tror att Valeria skämdes så mycket över att ha gett upp sin oskuld (det är sant, people!!!) till Avery sådär utan vidare att hon helst ville ha något att skylla på. Gurrrrl, kom igen nu, håll huvudet högt. Det är 2014, ingen bryr sig om vem som spräckte din mödomshinna. Hursomhelst, så var det Isaac som gav sig in i lite för djupt vatten och som lämnade slagsmålet med svansen mellan benen.

Detta slagsmål gjorde givetvis inte Valeria gladare på Avery, men det sägs ändå att de har börjat ordnat upp det ... folk har sett dem på stan, fikandes, gå på bio osv - så håller romansen på att ta fart? Det återstår ju att se, speciellt eftersom Valeria egentligen dejtar Isaac. Isaac som just nu är bortrest, och inte har en aning om vad hans flickvän gör bakom hans rygg. Kärlekstrianglar är klassiskt, och alltid lika jobbigt att vara i ... men Valeria, jag förstår att det är jobbigt and all, men tänk på de stackars grabbarna.

Vad tror ni, vem kommer hon att välja?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar