onsdag 6 augusti 2014

Elliott, Celia och Wilhelmina

De är nog rätt många på skolan som har lyckats missa söta Elliott Hawkes.  Han har hållit sig borta ifrån rampljuset ett bra tag nu men de var bara en tidsfråga innan någon skulle lägga märket till honom. För inte bara är Elliott otroligt söt med de där stora bruna ögonen och ruffiga bruna håret, han är också en riktig svärmorsdröm.  Och de finns inte många av dem på Stanton nu för tiden sorligt nog.  Så de är inte konstigt att inte bara en utan två av skolans tjejer försöker sätta klorna i honom.  Och de är inga mindre än vackra Celia O’hara och Wilhelmina Kaiser.  Tro mig de här har blivit ett riktigt triangeldrama värt en plats i en Shakespeare pjäs. Me like.

Ingen av tjejerna verkar ha några planer att backa undan och Elliott verkar osäker på att ge sig in i något men någon av dem. Wilhelmina har flertal gånger desperat försökt övertala en motvillig Elliott att bli tillsammans med henne men misslyckat gång på gång. Ett tag funderade vi på om Elliott kanske bara inte hade något intresse för tjejer, över huvud taget. Men de visade sig inte vara fallet då han senare sågs byta saliv med Wilhelmina och verkade allt annat än motvillig. Oh Elliott, De är inte snällt ge flickor falska förhoppningar sådär, men fortsätt med de för min skull.  

Celia verkar gå in med en lite annan attityd, jag skulle kalla den crazy stalker attityden mer än den hopplös desperata. Sorligt nog verkar inte den funka särskilt bra den häller.  Elliott uppskattar kanske inte att man dyker upp utanför hans hus mitt i natten. Visserligen så lät han henne komma in och de verkade ha riktigt trevligt tillsammans. Kanske Wilhelmina ska testa de med, men de finns ju en chans att om tjejerna mystiskt dyker upp utanför hans fönster hela nätterna kommer stakars Elliot bli tvungen att flytta. Dock så skulle han ju kunna göra allting väldigt mycket enklare för sig själv och tona ner på sina komplimanger. Ge de stackars flickorna en chans. Men han kanske bara har svårt och välja? Och de kan vi väll förstå, de skulle väll alla ha.   Men Celia har ju också sätts tråna över sexiga douchebagen Avery scott och exet Eli walker. Så kanske bäst bestämma sig vad du vill göra Elliott, innan Celia bestämmer de åt dig.

Men inte bara är flickorna på Elliott, de är också på varande. De börjat någon passive aggressiv vänskap under tiden som de kämpar för hans uppmärksamhet, well de säger ju keep your enemies closer. Personligen skulle jag vilja se lite mer catfight och lite mindre sex and the city emellan dem men, vi kan inte få allt vi vill ha. Inte ens jag.  Kanske kan ni alla tre gå in i en ända stort polygamis förhållande. De är i alla fall mitt förslag, de skulle vara sexigt.

 Men vad tror ni, kommer Elliott någonsin ge efter och faktiskt ge i alla fall någon av tjejerna vad de vill ha?  Och i så fall vem,  besatta Celia eller desperata Wilhelmina?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar