tisdag 5 augusti 2014

Celia, Avery, Eli (Shiloh)

Celia O'hara, den bleka skönheten som visserligen verkar ha lite dille på Elliott Hawkes ... har faktiskt fler fiskar i sitt hav. Det är den Valeria-avgudande Avery som förmodligen söker tröst på annat håll... och fann den i Celia. Sökte de båda någon annan än den personen som de för tillfället inte kan få? Förmodligen. It's classic. Kanske blir det en klassisk Hollywoodfilm där de blir förälskade i varandra istället för de tidiga objekten för deras affektion. Men hate to break it to you guys - det kommer nog inte hända. Ryktet säger det att de redan har bråkat. Och då man vet hur någons könsorgan smakar men inte vad deras favoritmat är för något så är det sällan ett bra tecken. Orsaken till bråket? Celias bästa vän, homosexuella Shiloh. Det var bara några månader sedan som Avery rök ihop med Jayson Crawford över Averys homofobi - och nu var det återigen hans fucked up åsikter som rörde till det. Celia försvarade givetvis sin bästa väns läggning, medan Avery var ... mindre förstående.

Det är inte bara Avery som har fått Celias uppmärksamhet nu då hon verkar försöka fokusera på någon annan än Elliott Hawkes (eller?) utan ... gamla kärlek Eli Walker har gjort entré igen i hennes liv. Avery verkar ta den konkurransen betydligt bättre än vad han tog Isaac, men det säger ju åandrasidan inte mycket. Men han ska tydligen sagt upp bekantskapen med Celia, för att han inte vill ha något att göra med henne, hennes bögvän, och alla hennes andra killar. Oj oj?! Avery verkar ta lite väl illa upp trots att det bara gäller ett förmodat rebounceligg... han kanske är upprörd över att han nu måste hitta någon annan att göra Valeria svartsjuk med? Hursomhelst så verkar Avery och Celias lilla kärlekssaga enbart ha varit några heta nätter fyllda av desperat passion... men vad är då Eli? Han verkar betyda mer för Celia iallafall, och hon verkar onekligen betyda mycket för honom. Ryktet går om att han säger att han vill ha henne tillbaka, till varje pris! Vem vet, Avery och Eli kanske bondar över sina stalkerish possessive fasoner?

Jag sitter iallafall och väntar med fucking spänning över att se hur det här löser sig. Det är en sån underbar soppa, tycker ni inte? Jag tror personligen att Celia och Eli kommer sluta upp tillsammans, eftersom hon verkar förlora mot vännen (!) Wilhelmina i kampen om Elliott. Vad tror ni?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar