onsdag 6 augusti 2014

Kieren & Zhanna

Jag tror inte de är många av er som har missat sexiga ryskan Zhanna Dragunov eller snygga bad boy Kieren Laise och deras 2000-talets Bonnie and Clyde romans.  Men för er som har de, låt mig berätta om dem. Zhanna och Kieren är långt ifrån ett lugnt och stabilt förhållande, jag är inte ens säker på om jag vågar kalla de ett förhållande. Oftast då de ses tillsammans verkar de vara bråk, ofta över att Kieren påpekar sin flickväns utmanande klädsel eller visar sitt missnöje med hennes val av arbete igenom förolämpningar, en sådan gentleman.  Man kanske kan förstå Kieren inte är så glad över att hans flickvän trycker upp sina bröst i andra killars ansikten men de ger en inte rätt att förnedra henne ute bland folk.  Eller köra in sin bil i hennes vardagsrum. Dock är inte Zhanna något helgon heller, hon har inte bara slagit sönder Kierens van (som han också bor i, säger då de class act de här) utan också flera gånger lämnat honom blodig.  Men hur mycket de än bråkar och förstör varandras hem så kommer de alltid tillbaka till varandra i slutändan. Och de är ju ändå lite fint, på sitt egna konstiga destruktiva sätt.

Dock så verkade de som att vår egna Bonnie and Clyde tog slut där ett tag när Kieren plötsligt dumpade sin våldsamma Bonnie och istället nöjde sin med den lite lugnare rockstjärnan Yasmine Adams.  Men de visade sig att de var bara en sak som rockstjärnan hade som Zhanna inte har, och de är pengar.  För enligt ryktena ska Yasmine ha betalat Kieren att vara hennes pojkvän. Stackars liten, de är riktigt långt att sjunka. Behöva betala en kille att vara tillsammans med en. Man kan ju tycka att någon som är så känd Och de tog inte lång tid innan Kieren var tillbaka och bråkade Zhanna och Yasmine verkade helt bortglömd.  Men hon är inte enda tjejen som har försökt sno med sig våran söta Clyde ifrån sin Bonnie.  Blonda skönheten Jolie Lennox har med försökt sätta klorna i honom, men ingen verkar riktigt kunna mäta sig med Zhanna i Kierens värld.

Men de är inte som att Kieren är den enda som hittade någon annan att roa sig med ett tag.  Några av killarna som Zhanna satt sina klor i är snyggingen Aiden Hawthorne , som innan setts mycket med Kierens ”flickvän”(eller ska man säga sugermama) och söta Isaac rivera, som också verkar intresserad av vackra Valeri O’malley. Aiden verkar vara den som lyckades fånga Zhannas intresse. Kanske för hon ville hämnas på Yasmine för hon försökte köpa kieren. Men Aiden är inte riktigt Zhannas typ, fast hon kanske behöver någon stabil och trygg.  Dock så verkar mer som att Zhanna vill ha någon oskyldig att förstöra när hon dragit med Aiden in i de ena olagliga äventyret efter de andra. Och han kryper bara efter henne som lydiga hundar. Kan förstå honom, vem vill inte ha en spännande livlig tjej som Zhanna? Men Aiden kanske ska dra sig undan innan han tar sig vatten över huvudet.


Zhanna har en historia med våldsamma killar, ingen som har sätt henne runt campus har nog missat blåmärkena.  Kanske Kieren, även fast han inte är någon prince charming, i alla fall är de bästa för henne.  Han är i alla fall alltid där för henne, även fast han låtsas de är ofrivilligt och hans förolämpningar är allmänt onödiga.  För ingen kan nog se någon som Zhanna lugna sig och bli tillsammans med tillexempel Aiden, men istället för hennes våldsamma ex är kanske ocharmiga Kieren de perfekta valet för henne.  Eller vad tror ni?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar